Ügyeletes gyógyszertár

5500 Gyomaendrőd Fő út 210. 1600 - 2100 óráig.


Xsmart Okos Kapucsengo Phone Electronic Products Electronics

Tippek az ügyeletes gyógyszertárak szelekciójához.

. Az Újpesti 0-24 Gyógyszertár ügyeleti díj nélkül az év minden napján ünnepnapokon is 0-24 órában nyitva. 1700 - 2100 óráig. Királysas Gyógyszertár Kazincbarcika Egressy Béni út 5.

A mellékelt térképpel és gps linkkel könnyen megtalálhatja a legközelebbi elérhető patikát. Keressen a térképen az Ön közelében gyógyszertárat zoom utcanézet és útvonal tervezési. 866 Ft ÁFA 9.

2200-tól másnap reggel 730-ig ha ünnepnap jön 800-ig Sürgősségi betegellátás. 23365-568 Szerda Központi Gyógyszertár Budai út 20. Szűrhet az ügyeletes gyógyszertár nevére címére településre stb.

Calendula Gyógyszertár 9700 Szombathely Szelestey László u. GPS helymeghatározás hiányában ha korszerű böngészőt használsz akkor az IP címed alapján. BENU Gyógyszertár Szolnok Plaza.

Gyógyszertárak nyitvatartása és ügyeleti rendje. 23365-568 Vasárnap Központi Gyógyszertár. Mérleg Gyógyszertár Jászberény Bercsényi út 10.

Tippek a könnyű kereséshez. Táblázat felett jobb oldalon A legördülő menüben kiválaszthatja hogy hány gyógyszertárat kíván megjeleníteni az adott körzetből Táblázat felett a bal oldalon A táblázat adott fejlécére kattintva sorba. Az ügyeleti idő hétköznap és hétvégén szombaton és vasárnap egységesen 17.

Weboldalunkon Budapesten és Magyarország 19 megyéjében kereshet részletesen gyógyszertárakat illetve elhelyezkedésüket megtekintheti a térképen. Ezen az oldalon találja a szombathelyi ügyeletes gyógyszertárat megtekintheti a jelenleg vagy a kért időpontban nyitva tartó gyógyszertárak listáját telefonszámát címét. Hospifarma Gyógyszertár Kazincbarcika Építők u.

190 Ft Legújabb termékek 14. 23365-568 Csütörtök Szent György Gyógyszertár Stop-Shop 23375-683 Péntek Központi Gyógyszertár Budai út 20. A gyógyszertárak listája a térkép alatt sok adatot tartalmaz.

488 Ft ÁFA 13. Szent Istv n Patika 9021 Gy r Szent Istv n u. Fagyöngy Gyógyszertár 9700 Szombathely Szűrcsapó u.

Az ügyeletes gyógyszertár nyitva tartása. 2200-tól másnap reggel 800-ig Vasárnap és Ünnepnapon. 900 - 1100 és 1600 - 2100.

Szűrhet az ügyeletes gyógyszertár nevére címére településre stb. Nyíregyháza Ügyeletes Gyógyszertár New Yorker Pólók Férfi Pólók - Férfi - Ruházat - Grosbasket Kiemelt ajánlatunk 13. Szent István Gyógyszertár Kazincbarcika Egressy Béni út 29.

A teljes országos lista itt érhető el. 23365-568 Szombat Központi Gyógyszertár Budai út 20. 717 Ft ÁFA 16.

Táblázat felett jobb oldalon A legördülő menüben kiválaszthatja hogy hány gyógyszertárat kíván megjeleníteni az adott körzetből Táblázat felett a bal oldalon A táblázat adott fejlécére kattintva sorba. 1 day agoTudatták hogy Németh Franciska a honlap ötletgazdája és elindítója ápolóként dolgozik egy budapesti kórház gyermeksebészeti és traumatológiai osztályán és ügyeletes munkanapjain szembesült azzal hogy a szülők sokszor csak több felesleges kitérő után találják meg a megfelelő szakorvost intézményt. Amúgy sem árt tudni mikor melyik patika az ügyeletes mert bármikor szüksége lehet rá.

Szentháromság Gyógyszertár Jászberény Lehel Vezér tér 14. 23365-568 Kedd Központi Gyógyszertár Budai út 20. 929 Ft ÁFA 10.

Pécs városában a gyógyszertári ügyeletet tíz gyógyszertár látja el heti váltásban hétfő zárástól a következő hétfő nyitásig. A feltüntett adatok tájékoztató jellegűek. E mellett hétvégén szombat vasárnap és hétközi ünnepnapokon további gyógyszertárak másodikként tartanak ügyeletet.

Hétfő Központi Gyógyszertár Budai út 20. Az alkalmazás elsősorban GPS képes okostelefonokra van optimalizálva így állapítja meg a tartózkodási helyed hogy a legközelebbi gyógyszertárakat tudja listázni. Csak sürgős szükség esetén vehető igénybeügyeletes orvossal egyeztetett hívással.

Thököly Gyógyszertár Jászberény Thököly út. Tippek az ügyeletes gyógyszertárak szelekciójához. Elefánt Gyógyszertár 9700 Szombathely Zanati út 20 telefon.

Szolnok Ady Endre u. 2200-tól másnap reggel 730-ig Szombaton. 016 Ft ÁFA 9.

Ügyeletes patikánk hatalmas árukészletéből biztosítani tudjuk a. Szolnok Tószegi út 10. 9222 HEGYESHALOM FŐ utca 156.

Szolnok Baross út 5. Ügyeletes gyógyszertár a közelben - GPS útvonaltervezéssel. Egy konkrét gyógyszertár neve vagy adott településen történő keresés az oldal jobb-felső sarkában található kereső rubrikával a legegyszerűbb.

1047 Budapest Attila utca 12-18 Skip to content 36 1 426 4378. Önnek vagy hozzátartozójának sürgősen szüksége lehet egy gyógyszerre de már bezárt a közeli patika. Kerülethez közel eső ügyeletes gyógyszertárunk szeretettel várja éjjel-nappal ha bármi problémája adódott ha a környékbeli patikákban nem találja azt a terméket amit keres.

Ügyeleti idő után sürgős. Abban az esetben ha nem ismerős a környéken útvonaltervező is segíti a gyógyszertár megtalálásában. Itt megtudhatja melyik gyógyszertár van nyitva éjjel-nappal.

PatikaPlus Gyógyszertár korábbi Calendula Gyógyszertár Interspar Szolnok Mátyás király út 29.


Viprosal B Tepalas 75 G Tallinn Medicine Toothpaste


Pin On Szemelyes


Szervezz Rendezz Anyuka Fontos Telefonszamok Egy Helyen Letoltheto Lista Filofax Diy Planner Planning Printables


Eye Doctors Optometrists And Ophthalmologists Ophthalmologist Optometrist Eye Doctor


Pin On Hasznos


Ugyeletes Gyogyszertarak Szeptember 14 20 Zala App Pharmacy Technician Healthcare Recruiting Pharmacy


Pin By Horvath Zoltan On Hasznos In 2021


Valtozas A Gyogyszertar Nyitva Tartasaban Gaming Logos Letters Logos


Perche La Nimesulide Non E Ancora Stata Ritirata Dal Mercato Dei Farmaci Sono Diversi I Paesi In Cui I Farmaci A Base Di Farmacia Aspirina Schiarire I Capelli


Gyogyszertari Ugyelet Budapest Maine


Eger Zalar Patika Cegere Door Handles Eger Decor

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel